FTCC Zorg staat voor u klaar

FTCC Zorg is een professionele zorgaanbieder. In Soest en nabije omgeving leveren wij hoogwaardige zorg en service. Bij mensen thuis, maar ook als thuis wonen niet meer gaat.

Het mag als vanzelfsprekend klinken, maar liefdevolle zorg is bij ons synoniem aan persoonlijke aandacht, waarbij uw wensen, behoeften en gewoonten centraal staan. Samen met u zorgen we ervoor dat de zorg en uw woonomgeving bij u past.

Altijd zorgzame professionals om u heen
Of u als bewoner nu een kleine zorgvraag heeft of een intensieve zorgbehoefte, er staan betrokken en zorgzame professionals klaar voor begeleiding, verzorging en verpleging op elk niveau. Zoals verpleegkundigen, verzorgenden-IG, helpenden, zorgondersteuners en stagiaires. Ze maken op de locaties en in de wijk deel uit van onze zorgteams, die elk worden geleid door een ervaren locatiehoofd of wijkverpleegkundige.

De zorg wordt multidisciplinair vormgegeven. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen stemmen wij de zorg af en betrekken daarbij de gewenste disciplines. Denk aan de huisarts, specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, logopedist, tandarts, pedicure en kapper.

Bewust kleinschalig
Verder is het goed om te weten dat uw woonruimte met uw vertrouwde spullen ingericht kan worden. Hierin kijken en denken we graag met u en uw naasten mee om het voor u als bewoner zo aangenaam mogelijk te maken. Onze woongroepen zijn dan ook bewust kleinschalig opgezet. Hierdoor kennen familie, cliënten en medewerkers elkaar goed.

Ons uitgangspunt is u als bewoner een warm thuis te bieden waar passend zorg en behoud van eigen regie centraal staat. Wij zijn er voor u, dag en nacht.

‘Wij zetten ons in om u een warm thuis te bieden.’

Meer informatie ontvangen?

Heeft u een zorgvraag of wilt u onze locatie bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen we snel contact met u op.