Elke dinsdagochtend koffie moment!

Op de dinsdagochtenden kunt u tussen 10:00 en 11:30 uur onze prachtige zorgresidentie binnenlopen om de sfeer te proeven!

Zorgresidentie Rembrandtkapel

Passende zorg en wonen voor ouderen met dementie of een fysieke beperking!

Op zoek in regio Soest naar een fijne en liefdevolle woonvorm voor iemand met dementie of een fysieke beperking? 

Een kleinschalige en comfortabele woonvorm in Soest.

 

De Rembrandtkapel aan de Rembrandtlaan 20 in Soest is een kerkgebouw uit 1921. Het behoorde toe aan vrijzinnig hervormden. Ruim een eeuw later heeft FTCC Zorg de kapel getransformeerd naar Zorgresidentie Rembrandtkapel.

FTCC Zorg is een professionele zorgaanbieder. In Soest en nabije omgeving leveren wij hoogwaardige zorg en service aan ouderen met dementie en fysieke beperking. Bij ouderen thuis, maar ook als thuis wonen niet meer gaat dan bent u van harte welkom de Rembrandtkapel!

Wordt dit uw nieuwe thuis?

Zorgresidentie Rembrandtkapel is een kleinschalige luxe woonvoorziening met 15 zorgwoningen. In deze zorgwoningen is er plek voor ouderen met dementie of fysieke beperking. De 24-uurs aanwezigheid van een zorgmedewerker in combinatie met diverse ondersteunende faciliteiten en een vertrouwde woonomgeving zorgen ervoor dat u als bewoner het zo aangenaam mogelijk heeft. Onze residentie is dan ook bewust kleinschalig opgezet. Hierdoor kennen bewoners, familie en medewerkers elkaar goed

Ons uitgangspunt is u als bewoners een warm thuis te bieden waar passend zorg en behoud van eigen regie centraal staat. Wij zijn er voor u, dag en nacht.

De zorgappartementen:

De oppervlakte van de appartementen varieert tussen de 23 m² en 38 m² en zijn van diverse aanpassingen voorzien. Bewoners hebben een privé woon- en slaapkamer in één waardoor ze een herkenbare en vertrouwde omgeving hebben. Het appartement kan naar eigen smaak ingericht worden met de vertrouwde meubels en spullen van de bewoners. Aan comfort zal het niet ontbreken. De appartementen beschikken over lichte en moderne woon- en slaapkamer met een eigen moderne badkamer uiteraard uitgerust met voorzieningen. De residentie bestaat uit meerdere woonlagen die allemaal met de lift toegankelijk zijn. Op de begane grond bevindt zich de gemeenschappelijke woonkamer met een mooie erker en raampartijen, waar bewoners en familie en-/of naasten kunnen vertoeven.

Rondom de residentie bevindt zich een heerlijke tuin waar het uiteraard mogelijk is om heerlijk buiten te verblijven. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers. Ook is NS-station Soestdijk op 4 minuten loopafstand, bezoekers kunnen dus gemakkelijk de residentie bereiken.

Zorg en wonen

FTCC Zorg is een professionele zorgaanbieder en levert de zorg voor Zorgresidentie Rembrandtkapel. Het mag als vanzelfsprekend klinken, maar liefdevolle zorg staat bij ons synoniem aan persoonlijke aandacht, waarbij uw wensen, behoeften en gewoonten centraal staan. Samen met u zorgen we ervoor dat de zorg en uw woonomgeving bij u past. De zorg wordt  met verschillende specialisten vormgegeven. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen stemmen wij de zorg af en betrekken daarbij de gewenste disciplines. Denk aan huisarts, specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, logopedist, tandarts, pedicure en kapper.

Kosten

Het gemak en comfort van FTCC Zorg komt samen in een compleet pakket van wonen, zorg en dienstverlening in aangename leefomgeving. Beschikt u over een indicatie vanuit het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ), dan worden de zorgkosten vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) in de vorm van een Volledig Pakket Thuis (VPT). In Zorgresidentie Rembrandtkapel kunnen wij zorg bieden aan mensen met een indicatie VV04,VV05 of VV06 in overleg.

De kosten voor zorg worden dus vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg en de kosten voor wonen betaalt u zelf. In een particulier woonhuis bij Rembrandtkapel betaalt u een lage eigen bijdrage. De lage eigen bijdrage bij een particuliere zorginstelling is minimaal 
€ 200,40 tot maximaal € 1.052,20 (p.p. 2024) per maand. Deze is wettelijk bepaald. 

Bij wonen in een regulier verzorgingshuis geldt veelal een hoge eigen bijdrage met een maximumbedrag van € 2887,40 per maand. Het verschil in kosten bij ons en die bij een regulier verzorgingshuis is daarom kleiner dan u in eerste instantie zou denken.

De woonkosten bestaan uit de huur van het appartement en servicekosten. De huurprijs is afhankelijk van de oppervlakte en de ligging van het appartement.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Rembrandtkapel, haar persoonlijke zorgverlening, huur en extra services?

Dan nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij informeren u dan persoonlijk over de vele mogelijkheden, en denken graag met u mee over een passende en gewenste oplossing in ons kleinschalige woon-zorgresidentie.

Laat het ons weten en wij houden u met regelmaat op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Team FTCC Zorg heet u graag welkom!e

WhatsApp Image 2024-05-21 at 17.03.39

Rembrandtlaan 20
3761 AH
Soest
035-30 30 932
info@ftcczorg.nl
Team Rembrandtkapel heet u graag welkom!
Kom in contact met locatiemanager Tasal Sayedi

Indeling

Meer informatie ontvangen?

Heeft u een zorgvraag of wilt u onze locatie bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen we snel contact met u op.