Thuiszorg

Het kan zijn dat u door omstandigheden tijdelijk of voor een langere periode zorg nodig heeft in uw thuissituatie. In dit geval is het fijn en prettig dat er professionele zorgverleners voor u klaar staan en u de zorg kunnen bieden die u nodig heeft.

FTCC Zorg kan ook bij u thuis de juiste zorg verlenen, uiteraard vindt dit plaats in afstemming met u en uw naasten. Waar voelt u zich comfortabel bij? Dat is voor ons het uitgangspunt!

Hoe werkt het?

Verpleging en verzorging
U kunt onze verzorging of verpleging aanvragen op basis van uw WlZ- indicatie. Deze WlZ-indicatie vraagt u via een wijkverpleegkundige aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg. Bij een passende indicatie vergoedt de verzekering of de gemeente onze wijkverpleging. Meer informatie hierover vindt u op meeroverwlz.nl. Heeft u hulp nodig bij de aanvraag van uw indicatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen en begeleiden u bij de aanvraag van uw indicatie.

Meer informatie ontvangen?

Heeft u een zorgvraag of wilt u onze locatie bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen we snel contact met u op.